Recensies

Monique:

Een goed advies je mag altijd vragen stellen. Mooi laag drempelig. 
Precies wat ik nodig had. Ik ben blij.

 

Vivian:

Avital is een geweldige spontane vrouw die super goed advies geeft en je daarbij geweldig steunt! Ze neemt haar taak zeer serieus! Wil je voorgoed van je overtollige kilo’s af en een gezonde leefstijl? Ga dan naar Avital!

 

Margriet:

Oké, vandaag was het officieel…….. 😤

Ik ben 16,7 kilo kwijt…. toedeloki….. ciao….. auf wiedersehen…. bye bye……. wil jullie nooit meer terug B-)

Op 1 september gestart met “leren voor je gezondheid” en samen met coach Avital dit resultaat bereikt (y)

Ik ben je eeuwig dankbaar Avital, dat je ergens begin dit jaar een opmerking maakte over je programma en wat het met/voor je kon doen….. “als je dit 6 weken doet, kun je 5 tot 10 kilo kwijt zijn’…… en daar waar al die shakes en mijn eigen pogingen tot… strandden, lukte het nu wel en tjonge, wat ben ik blij dat ik het gewoon heb gedaan 😤

Nu op gewicht blijven ….. 😤

 

Alie

Half januari ben ik begonnen met 3Care Cell Protection. Nu ben ik 4 maanden bezig en het resultaat is geweldig. Ik ben 15 kg. afgevallen, maar dat niet alleen, mijn conditie is ook enorm verbeterd. Waar ik vroeger de lift pakte in de parkeergarage, neem ik nu met gemak de trap. Ik ben zeer tevreden en ga nog lekker een poosje door. Een echte aanrader.

 

Yvonne:

Op 1 september begonnen met 3 care. Inmiddels van maat 44 naar maat 36/38 gegaan zonder een dag honger te hebben gehad. Doordat je zo vaak mag eten had ik juist het idee dat ik meer at dan normaal.
Na 1 week had ik al haast geen last meer van een hielspoor waar ik al een jaar lang mee liep te tobben, en kon ik gewoon weer 1,5 uur wandelen of winkelen. Daarnaast slaap ik beter en ben veel minder moe, ik kan gerust zeggen dat ik mezelf sinds jaren niet zo goed heb gevoeld.

 

Tineke:

Samen met mijn man heb ik het programma fase 1 doorlopen, met de suppletie. Dat was goed vol te houden. Ondanks dat ik nog niet helemaal op mijn streefgewicht was, zijn we nu toch af en toe iets gaan bijvoegen. En we zijn niet aangekomen, vallen zelfs nog wat af.

 

Danielle:

Ik ben nu 2 weken bezig met het 3Care programma en ik ben erg enthousiast; mijn doel was om mijn lijf eens helemaal te ontgiften en in 2e instantie om ook een paar kilo’s kwijt te raken. Beide doelen ga ik halen.
Het programma is voor mij heel goed vol te houden omdat het niet heel erg afwijkt van mijn normale eetpatroon. De grootste verandering is het laten staan van mijn wijntje, maar ook dat kost me totaal geen moeite. De knop is echt om.
Ik word me nog meer bewust van wat ik eet en weet ook zeker dat ik hier, na deze 28 dagen, bewuster mee om zal blijven gaan. En ik heb me nu al voorgenomen om het programma zeker 2 keer per jaar te gaan volgen. Er staan lekkere recepten in die makkelijk in te passen zijn in mijn leven. Het enige wat in mijn beleving niet klopt, is de naam cappuccino; ik ben gek op koffie, maar dit komt nog niet in de buurt van latte macchiato! Maar gelukkig zijn er voldoende alternatieven.
Ik voel me fit, ik heb geen honger, ik heb zelfs voldoende energie om 3 keer per week te sporten, ik heb het niet koud (zoals ik vaak had als ik een dieet volgde) en ik word er niet chagrijnig van! Kortom: ik ben erg enthousiast en ik kan het iedereen aanraden!

https://3care.eu/over-ons/ervaringen-van-deelnemers/