3Care – Afslanken

3care_piramide-logo-cpHerken je dit? Je valt maar niet af! Dat heeft natuurlijk te maken met je eetpatroon, maar niet op die manier waarop je zou denken. 

Het komt heel veel voor dat mensen wat calorieën betreft extreem weinig eten en toch niet afvallen. Dit kan enorm veel onderliggende oorzaken hebben. Je kunt dan denken aan een hormonale ontregeling, een onontdekte voedselintolerantie/allergie, een vetzuurtekort, een gebrek aan beweging, etc. Het omgekeerde kan ook, je eet ongelofelijk veel, maar je komt maar niet aan. In beide gevallen ben je bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we uitzoeken wat de onderliggende oorzaak is. Het 3Care voedingsprogramma gaat je daarbij helpen.

Wij hebben een eenvoudig, doeltreffend, duurzaam en resultaatgericht afslank- en vitaliteitsprogramma.

Het reinigen van het lichaam

Herstel en vitaliteit begint met het opruimen van oude afvalstoffen welke door de jaren heen worden opgeslagen in vetcellen. Je huidige gezondheid is te vergelijken met een emmer gebruikt sop waarvan het vuil naar de bodem zakt. Eerst de emmer legen, schoonmaken en opnieuw vullen, is de volgorde voor optimale reinigingskracht. Zo gaat het ook met gezondheid. Gezonder eten, bewegen en leven werkt beter wanneer je eerst je oude ballast opruimt. Voor een beter herstel en duurzaam resultaat is reinigen op celniveau belangrijk. Het is eenvoudig te leren, leuk om te doen, resultaat gericht en toepasbaar in elke leefstijl.

Hoe werkt het?

Door middel van vragenlijsten (anamneselijst, een lijst met eet- en drinkgewoonten), die ik vooraf per mail verstuur en een intakegesprek probeer ik alle benodigde informatie boven tafel te krijgen.

Uiterlijk drie dagen voordat het eerste consult is gepland is het prettig om het ingevulde vragenformulier retour ontvangen. Op deze manier heb ik voldoende tijd om mij goed in te lezen in jouw hulpvraag. Het werkt prettig wanneer je naar het eerste consult medicijnen en supplementen die je slikt en eventuele recente laboratoriumuitslagen via huisarts of specialist mee brengt.

Balans

Het afslank- en vitaliteitsprogramma is gemaakt om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed herstellen. Onze verre voorouders aten in de juiste verhouding, zonder dat men er zich van bewust was. Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend.

Gezonde voeding is dan ook gebaseerd op 3 pijlers

• Gezonde koolhydraten
• Essentiële en gevarieerde eiwitten
• Essentiële en gebalanceerde vetzuren

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op 3 pijlers

• Lekker eten
• Gezond bewegen in de buitenlucht
• Voldoende water drinken

2 Fasen programma

Het gezondheidsprogramma is verdeeld in 2 fasen.

Fase 1

De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Dit doen we door het lichaam over te schakelen van een koolhydraat-verbrander naar een vetverbrander. Dit doen we door 6 – 12 keer per dag iets te eten. Honger kennen we niet. In eerste instantie is dit bedoeld voor 30 dagen. Indien er meer tijd nodig is voor herstel, kan dit.

  • Opruimdagen
    Om van een koolhydraatverbrander een vetverbrander te worden zijn de eerste 3 dagen hiervoor gemaakt. We noemen dit opruimdagen. We eten meer gezonde eiwitten en vetten. Tijdens deze opruimdagen wordt geen brood uit granen gegeten, maar wel een eigen gemaakt glutenvrij en graanvrij brood. Het brood mag wel op deze opruimdagen worden gegeten. Het smaakt verrukkelijk en zit boordevol gezonde vezels en vetzuren.
  • Vitaaldagen
    Na 3 opruimdagen komen de vitaaldagen. Groente, rauwkost en fruit mogen in ruime mate en keuze worden toegevoegd. Tevens mag men een boterham of andere gezonde graankeuze eten, alhoewel het eigen gebakken brood een gezondere keuze is natuurlijk. Omdat smaak persoonlijk is en omdat het zeker niet meer vanzelfsprekend is dat voeding alles geeft wat een mens nodig heeft, vullen we naar behoefte aan met een multi vitamine en visolie / omega 3. De voedingssuppletie voor optimale dagelijkse basisbescherming. Hiermee wordt stress in het lichaam voorkomen en kunnen opgeslagen afvalstoffen en vetreserve worden afgevoerd.

IMG_7918  IMG_7920 IMG_7924  IMG_7929

Als er tekorten ontstaan, haalt het lichaam eiwitten uit spierweefsel. De meeste diëten, die bedoeld zijn om af te vallen, zorgen niet alleen voor vetverlies, maar ook voor spierverlies. Dit is ongezond en brengt het lichaam in totale stress. Ook het hart is een belangrijke en onmisbare spier en hier valt zeker niet mee te spotten. Balans is het sleutelwoord voor een gezond resultaat en hierin maakt dit afslank- en vitaliteitsprogramma het verschil.

Fase 2

De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam om de kans op terugval zoveel mogelijk te beperken.

  • Eventuele voedingssupplementen
    Naast de multi vitamine en visolie heeft een lichaam soms nog net een beetje extra nodig om goed te functioneren. In die gevallen kunt u gebruikmaken van verdere voedingssupplementen. Wij gebruiken alleen orthomoleculaire supplementen. Dat zijn producten die gericht zijn op dátgene wat je lichaam nodig heeft. Orthomoleculaire supplementen bevorderen de gezondheid met behulp van vitaminen, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Wanneer alles in balans is, gaat het afslanken vanzelf. U zult al snel 1 tot 2 kilo per week, op een gezonde manier kwijtraken.

Prijs: €139,30

3care_logo_login